Babinet.cz  /  Recepty  /  Flámská kachna

Flámská kachna

7.9.2005 - Redakce Babinet
  • 1 kachna
  • 1 plátek anglické slaniny
  • 1 lžička sušené mateřídoušky
  • 1 hrnek višní
  • sůl
  • pepř
Kachnu osolíme, opepříme, uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou a prudce opečeme na slanině nakrájené na kostky. Mírně podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šýávou dopékáme v troubě. Nakonec přidáme višně, které už jen krátce prohřejeme. Další recepty na úpravu kachny:
  • Kachna na hruškách
  • Kachna na víně s paprikami a bazalkou
  • Šťavnatá kachna
  • Pikantní kachna
  • Pečená kachna s mandlemi a jablky
  • Kachna na medu
  • Kachna s olivami
  • Kachna na boloňský způsob
  • Kachna nadivoko
  • Kachna na pomerančích
  • Vaše názory

    Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

    Další recepty

    Náš tip