Babinet.cz  /  Recepty  /  Králík na víně

Králík na víně

15.2.2006 - Redakce Babinet
  • 4 porce králíka
  • 2 lžíce másla
  • sůl
  • cibule
  • 1/2 hrnku bílého vína
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hladké mouky
Porce králíka osolíme, zaprášíme moukou a opečeme na másle, na kterém jsme osmhali drobně nakrájenou cibulku. Podlijeme a dusíme pod pokličkou. Při dušení porce obracíme a poléváme šťávou a částí vína. Krátce před dopečením přilijeme zbytek vína a kečup.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz