Babinet.cz  /  Recepty  /  Rybí filé v alobalu

Rybí filé v alobalu

26.4.2007 - Redakce Babinet
800 g zmrazeného rybího filé, 800 g brambor, 4 mrkve, 1/2 menšího celeru, 2 cibule, 8 žampiónů, 1 malá brokolice, 100 g rostlinného másla, mletý bílý pepř, sůl, oregano, petrželka, směs koření na ryby (směs kmínu, koriandru, papriky, česneku, zázvoru, kurkumy, černého pepře, tymiánu, bazalky, soli atd. - použít můžete koupenou hotovou směs nebo jen některé ze jmenovaných koření) Porce filé okořeníme směsí koření na ryby. Omyté brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Očištěnou cibuli, žampiony a mrkev nakrájíme na tenká kolečka, oloupaný celer nakrájíme na nudličky. Brokolici omyjeme a rozebereme na malé růžičky. Obdélníkové kusy alobalu potřeme máslem a navrstvíme na ně nejdříve brambory, poté zeleninu a opepříme a osolíme. Nahoru položíme filé, zasypeme oreganem a sekanou petrželovou natí a zabalíme. Grilujeme nebo pečeme v troubě asi 35-40 minut.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz