Babinet.cz  /  Recepty  /  Tuňák s kaparovou omáčkou

Tuňák s kaparovou omáčkou

26.2.2006 - Redakce Babinet
  • maso z tuňáka
  • smetana
  • kapary
  • mletý pepř
  • bobkový list
  • bílé víno
  • sůl
  • cibule
Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a přidáme kapary. Krátce poté přidáme víno, mírně podusíme a zjemníme smetanou a odstavíme. Opepřeme a osolené porce tuňáka dozlatova opečeme po obou stranách, dáme na talíř a přelijeme omáčkou.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz