Babinet.cz  /  Recepty  /  Filé s česnekem na víně

Filé s česnekem na víně

26.2.2006 - Redakce Babinet
  • 750 g rybího filé
  • 1/4 másla
  • 1/2 paličky česneku
  • 2 cibule
  • 6 rajčat
  • 2 dcl bílého vína
  • olej
  • citronová šťáva
  • petrželka
  • sůl
  • pepř
Rybí filé osolíme a pokapeme citronem. V zapékací misce nebo v pekáčku rozehřejeme 1/2 másla s olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Přidáme horkou vodou spařená, sloupnutá a na kolečka nakrájená rajčata a odleželé filé, které jsme rozkrájeli na menší kousky. Vše mírně pokapeme rozehřátým máslem, podlijeme vínem a v troubě pečeme, až maso zezlátne.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz