Babinet.cz  /  Recepty  /  Zelený hrášek po římsku

Zelený hrášek po římsku

7.2.2006 - Redakce Babinet
  • 500 g vyloupaného hrášku
  • 50 g netučné anglické slaniny
  • 60 g másla
  • 20 g cibule
  • šálek hovězího vývaru
  • sůl,
  • pepř
Anglickou slaninu nakrájíme nadrobno, vložíme do rendlíku a necháme roztavit, pak přidáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Přidáme vyloupaný hrášek, sůl, pepř, podle potřeby podlijeme vývarem a dusíme asi 10 minut, až je hrášek měkký.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz