- 350 g hladké mouky
- 25 g kakaa
- 100 g moučkového cukru
- citronová kůra
- 60 g mandlí
- 1 lžička skořice
- 250 g Hery
- 120 g moučkového cukru
- 3 žloutky
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 lžíce rumu
- 120 g mletých ořechů
- čokoládová poleva
- půlky mandlí na ozdobu
Máme tady pátek, před námi je víkend, který je tradičně spojen s nějakým tím...
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)