Babinet.cz  /  Recepty  /  Pečená křupavá trubička s minimozzarelou v šafránovém rissotu

Pečená křupavá trubička s minimozzarelou v šafránovém rissotu

4.4.2006 - Redakce Babinet
  • 30 g minimozzarelly
  • 2 g čerstvých klíčků cibulky
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • šafrán
  • 0,5 dcl smetany
  • 30 g rýže caarnaroli
  • 5 g filo těsto
  • 2 g rucoly
  • dýňový olej
Šafránové rissoto připravíme z rýže caarnaroli, smetany a šafránového prášku. Pak zahustíme čerstvým máslem. Z filo těsta upečeme křupavou trubičku, kterou naplníme klíčky cibulky, na trubičku položíme zapečenou mozzarellu a vše pokapeme dýňovým olejem. Doporučené víno: Prosseco Col Vetoraz, Itálie. Recept doporučuje cateringová firma MaxiService.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz