Babinet.cz  /  Recepty  /  Brynzový talířek

Brynzový talířek

30.7.2005 - Redakce Babinet
  • 100 g brynzy,
  • 20 g másla,
  • 1 salátová okurka,
  • 1 menší cibule,
  • 1 lžička mleté sladké papriky,
pažitka, kmín, sůlBrynzu rozmícháme do pěny s máslem, přidáme mletou papriku, jemně nakrájenou cibulku, pažitku, kmín, případně trochu glutasolu. Je-li brynza příliš hustá, zředíme ji trochou mléka nebo biokysu. Na talířky dáme plátky okurek, brynzu na ně ozdobně nastříkáme nebo upravíme lžičkou. Vršek brynzy ozdobíme půlměsíčky okurky.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip