- 4 žloutky
- 1/2 kelímku oleje
- 1 1/2 kelímku moučkového cukru
- 2 kelímky polohrubé mouky
- 8 lžic mléka
- 1 prášek do pečiva
- 4 bílky
- 2 tvarohy
- 2 vanilkové cukry
- 2 celá vejce
- 1/2 vanilkového pudinku
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)