Recepty | Studená kuchyně
-
Plněná tortilla pokaždé jinak a ideální do batohu na výlety
Venku pálí slunce, je tady měsíc červen, dnes první letní den, a to je jasná známka toho, že...
-
Jednoduché pesto z jarních cibulek skvěle chutná a dodá tělu potřebné vitamíny
Na rozdíl od klasické, takzvané kuchyňské cibule, má jarní cibulka jednu ohromnou výhodu....
-
Měkký zrající sýr Romadur pokaždé jinak? 4 tipy, jak ho připravit
Romadur je žlutooranžový měkký sýr zrající tzv. pod mazem s typickou sýrovou výrazně...
-
Jednoduchou jahodovou zmrzlinu doma připravíte velmi snadno. A její chuti podlehnete!
Začíná nám období nejoblíbenějšího druhu ovoce spojeného s létem, kterým...
-
Oblíbená rybičková pomazánka ze sardinek. Snadnější to být už ani nemůže!
V kuchyni dávno zkušení tento recept budou jistě znát, jelikož se jedná doslova o klasické retro...
-
Máte pečené kuře? Udělejte si z něj výtečnou drůběží paštiku!
Mnoho lidí si stále myslí, že připravit si paštiku doma je věc vcelku složitá. Opak je ale pravdou!...
-
Jak si doma vyrobit lahodné pomazánkové máslo? Stačit vám budou jen tři suroviny!
Pomazánkové máslo je český unikát. Na chleba se maže lépe než klasické máslo,...
-
Pomazánky z taveného sýru pro rychlou snídani, svačinu či večeři
Sýrové pomazánky jsou velmi oblíbenou součástí nejen slavnostního pohoštění,...
-
Hlávkový salát v hlavní roli. Co z něj lze chutného vykouzlit?
Dnešní formy salátu zavedl do střední Evropy Karel Veliký, který ho v 8. století v díle...
-
Zázračná pampeliška v kuchyni? Připravte si med či salát
Dobrá zpráva: máme žluté období a to v plném proudu! Objevila se skoro ze dne na den, jasná...
-
Svěží jarní salát z léčivé pampelišky. Objevte chuť a sílu jara!
Pampeliška je významná léčivka. Sbíráme kořen před rozkvětem rostliny (březen – duben), listy...
-
Co s vykoledovanými vajíčky? Vyzkoušejte jednoduchý vaječný mls
Máme tady velikonoční pondělí, se kterým se pojí šmigrust, pomlázka (název dosaďte dle...
-
Jednoduchá a superrychlá tuňáková pomazánka. Na snídani, do práce i do školy!
Nekončící koloběh otázky "Co zase připravit k jídlu?" všichni moc dobře známe. Snídaně,...
-
Mimimum práce i surovin a pivní sýr je na světě. Domácí je vždy nejlepší!
V posledních dnech se v obchodem setkáváme s nepříjemnou pravdou, před kterou není úniku. Cena...
-
Tvaroh je skrytý poklad zdravé kuchyně! Jak si jej připravit naslano?
Tvaroh je tradiční mléčný výrobek s velmi dlouhou historií. Má mléčně smetanovou chuť,...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Obec Pohled: Neklidná duše mrtvého správce i tragický osud údajné čarodějnice
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz