Cílem této mini-série článků o fazolových luscích je ukázat, že tato zelenina je zavrhovaná neprávem, a že se dají připravit na různý způsob a navíc velmi chutně a také poměrně rychle. A tak po receptu fazolové lusky na smetaně vám dnes přináším, tak jak jsem slíbila, další tip na úpravu fazolových lusků. Dnes to bude recept relativně netradiční svým spojením fazolové lusky a houby, věřte ale, že se jedná o výtečný pokrm hodící se třeba jako teplá večeře.
Potřebujeme :
- 500 g čerstvých hub
- 500 g fazolových lusků
- 2 lžíce oleje
- větší cibule
- 4 vejce
- sůl a pepř
Cibuli zpěníme na tuku a podusíme na ní nakrájené houby. Přidáme překrájené a vláken zbavené fazolky, pokrm osolíme, opepříme a dodusíme do změknutí lusků. Nakonec vmícháme vejce a necháme srazit. Podáváme s pečivem.
A co bude dál? Již v neděli se můžete těšit na další recept z této řady, prozradím jen, že to bude opět netypická kombinace, která chutná.
(ilustrační fotografie)
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.