Psi nesmějí vepřov é maso, ale je pro ně vhodn é ovoce. V šichni psi vidí č ernob íle … Toto jsou časté mýty, kterým věří mnoho...
Zpět na článekVyhrajte pro svého psa krmivo Marp od výrobce Krmiva Pučálka
Další soutěže
-
Vánoční hvězdy na stromeček jako z řezbářské dílny
V adventním čase často plném shonu, vaření, pečení, uklízení a nakupování...
-
Jak vyzrát na dlouhé zimní večery
Podzim už nám ukázal svou nejhezčí tvář a pomalu se překlápí do zimy a najednou je před námi...
Aktuální soutěže
- Soutěžte o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny
- Soutěžte o balíček antistresové kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a vyhrajte doplňky stravy a podpořte svou imunitu
- CrossCafe i letos vyráží do boje proti rakovině prsu a představuje charitativní nápoj a hrnky. Soutěžte a získat je můžete i vy
- Vyhrajte vstupenky na veletrh For Beauty 2024
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dobrý den. urajina . . . je co ?
Myslím, že ani jedna odpověď není správná, protože se krmiva vyrábí v Anglii..
Ano - v Anglii. . Možná to redakce opraví . . .
Ano - v Anglii. . Možná to redakce opraví . . .
taky jsem z toho zmatená
Redakce asi názory nečte...jinak by to bylo opravené
https://www.marppetfood.cz/cs/,tady dole je psáno UK,tedy Ukrajina,řekla bych
Kdo pozorně sleduje internetové stránky zjistí, že se vyrábí na Ukrajině.
Děcka,najděte si jiné stránky s e-shopem a tam je EAN s prvním trojčíslím ČR (859),tak Bože nevím - suroviny jsou asi z té Anglie - takže je 5 možností
Ať to přičítám jak chci, vyšla mi z toho jen Anglie. Fakt nevím.
Společnost navázala spolupráci s britským výrobcem, který disponuje nejmodernější technikou na světě a rovněž byl a je schopný zajišťovat kvalitní suroviny pro výrobu krmiv Marp. Krmivo Marp se tímto může od ostatních produktů odlišit nejen složením, ale také kvalitou surovin. Pro výrobu krmiva Marp Holistic jsou použity jako hlavní suroviny místní produkty z anglických farem. Používají se výhradně suroviny od nezávislých farmářů z blízkého okolí továrny. Pouze několik surovin je na ostrovy importováno z Evropy.
ještě nejsou výherci z února?
No tak já jsem toto krmivo měla vyhrát,přišel mi i meil ale kde nic tu nic tak nevím jestli na mě nezapoměli.danacosikova@seznam.cz
NO NEVÍM VYHRÁLA JSEM TO KRMIVO A VŮBEC NIC MI NEPŘIŠLO TAK UŽ NEVĚŘÍM NIČEMU.Dana Čosíková
Krásný den, včera jsem Vám posílala email. Podívejte se, prosím, zda-li Vám nepřišel do spamu. Předem děkuji a přeji příjemný zbytek dne! Jelínková
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.