Vůbec poprvé můžete v Bageterie Boulevard exkluzivně ochutnat Chef Menu plné slovenských pochoutek, které vzniklo ve spolupráci se známým šéfkuchařem Marcelem Ihnačákem. Najdete v něm delikatesy jako je parenica, brynza, drcené škvarečky nebo poctivé bramborové lokše. A to je jídlo do podzimních dnů jako stvořené.
Kdo by nemiloval slovenskou kuchyni! Ta to totiž umí rozehrát ve velkém stylu, a ne jinak tomu bude i v novém podzimním Chef Menu. Vydatná je bageta Kuře a parenica, zahřeje i v těch nejnepříjemnějších sychravých dnech. Je “nabita” šťavnatými kuřecími prsíčky, typickým slovenským sýrem parenica, marinovanou okurkou a drcenými škvarečky. To vše navíc uzavírá červená nakládaná cibulka s řepnými lístky.
Máte-li chuť na slovenské „bravčové“, zasytí vás křupavá bageta Pečené selečí. Spojuje v sobě šťavnaté restované zelí s mrkví, kvalitní brynzu z ovčího mléka a jarní cibulku. Neotřelá kombinace ze slovenských pastvin. V případě, že je brynza vašim oblíbeným slovenským sýrem, ochutnat ji také můžete v tradiční polévce Demikát v moderním pojetí. Demikát byl častým pokrmem místních “bačů”, příprava byla rychlá a vydatně zasytila.
A co můžete vyhrát? Ve hře je 5 poukazů na ochutnávku tohoto Slovenského Chef Menu!
Nápovědu najdete na www.bb.cz
Vaše názory
Bezva soutěž.
mňam
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.