Jídlo znamená pro většinu z nás potěšení a leckdy i relax, jak při přípravě, tak při konzumaci. Horší to někdy bývá se zažíváním. Pálení žáhy, únava nebo pocit plnosti, který je daleko za hranicí příjemné sytosti. To jsou projevy, které mohou radost z jídla zkazit. Podpořit zažívání přitom můžete i díky bylinkám.
Ideální jsou hořké byliny obsahující tzv. hořčiny. Ty zlepšující trávení například tím, že dráždí chuťové receptory na jazyku, čímž reflexně vyvolávají vylučování slin. Při styku se sliznicí žaludku pak přispívají k produkci žaludečních šťáv potřebných pro zdravé trávení. K těmto bylinám patří například hořec, fenykl či vachta trojlistá. Mezi tradiční byliny, které přispívají k lepšímu trávení, patří také pampeliška a zázvor. Méně známé pak jsou například kurkuma, kardamon či artyčok. Kombinaci těchto pro naše zažívání užitečných bylin si můžete dopřát v podobě tekutého doplňku stravy Floradix Gallexier®, který má příznivý vliv na naše zažívání a přispívá ke zmírnění pocitu plnosti. Může se tak stát příjemným zakončením vašich letních pikniků či grilování s přáteli.
Odpovězte správně na soutěžní otázku a 3 z vás vyhrají doplněk stravy FLORADIX GALLEXIER®
Další informace a správnou odpověď na soutěžní otázku naleznete na webových stránkách floradix-zelezo.cz/floradix-gallexier.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.