Jak si připravit marinované jehněčí steaky na tymiánu , které budou ozdobou prostřeného...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Polévky, omáčky a zálivky /
Odřezky z masa nevyhazujte! Připravte z nich jehněčí... /
Vaše názory
Odřezky z masa nevyhazujte! Připravte z nich jehněčí polévku s jarnimi bylinkami
Další recepty
-
Podzimní spása v podobě super česnekačky
S ochlazujícími se podzimními dny se nevyhneme častějšímu nachlazení. Jedním z...
-
Sytá čočková polévka pro podzimní večery
Podzim je ideální čas na polévky, které zahřejí tělo po procházce v chladnějším...
-
Citrónové nočky v kuřecím vývaru. Vynikající polévka, která zahřeje
Když venku padají teploty, není nic lepšího než se schovat do tepla a vychutnat si talíř horkého...
-
Aromatická zázvorová omáčka pro pečené maso, tofu i zeleninu
V předchozím článku na obalované tofu jsme zmínili zázvorovou omáčku. A právě tu je tedy...
Oblíbené recepty
- Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
- Lahodní citrónoví bubáci pro strašidelný Halloween
- Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
- Jemný koláč s hruškami inspirovaný italskou kuchyní
- Jednoduché pečené jablečné kroužky pro každou příležitost
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.