Že se dá kachna, slavnostní to jídlo, připravit téměř bez práce? No jistě, že dá. A zvládne to úplně každý. Nejsložitější na celém receptu je...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Česká národní /
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá?... /
Vaše názory
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá? Kachna na medu
Další recepty
-
Umění české kuchyně: Perfektní znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně je oblíbeným českým pokrmem, který kombinuje jemné hovězí maso...
-
Vraťte se do dětství a potěšte své blízké tradičními sladkými tvarohovými knedlíky s ovocnou náplní, které jsou snadné na přípravu
Pokud hledáte pokrm, který vás vrátí do dětství nebo potěší vaše...
-
Klasické valašské frgály našich předků. Sladké koláče z moravských vesnic se šťavnatou náplní
Ach, valašské frgály! Tyhle velké, sladké koláče představují kus historie a kultury...
-
Vyzkoušejte lék našich babiček, které vždy věděly, jak se vypořádat s následky bouřlivé silvestrovské noci
... neboli uvařte si česnekovou polévku. Všechny vás vítáme v novém roce 2025 u úplně...
Oblíbené recepty
- Vyzkoušejte lék našich babiček, které vždy věděly, jak se vypořádat s následky bouřlivé silvestrovské noci
- Skvělé drinky na Silvestra, které snadno připravíte a zaručeně si je oblíbíte
- Osvěžující cizrnový salát s pečenými lilky
- Lehké a chutné lilkové lečo nejen na leden
- Hlávková kapusta jako hlavní ingredience pro přípravu jednoduché a chutné polévky
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.