Podmáslí propůjčuje těmto vdolkům nejen jemnou příchuť, ale také jim dodá rozplývavou, měkkou strukturu. Zadělat těsto a upéct vdolky by od ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Upečme si... /
Za 20 minut hotovo? Jednoduché nekynuté vdolky z podmáslí... /
Vaše názory
Za 20 minut hotovo? Jednoduché nekynuté vdolky z podmáslí
Další recepty
-
Domácí borůvkové muffiny pro pohodové odpoledne u kávy a čaje
Neděle je den, kdy můžeme zpomalit a užít si chvíle s rodinou a přáteli. Je to také skvělá...
-
Valentýnské osvěžení aneb jahodový cheesecake pro vaši lásku
Den svatého Valentýna je ideální příležitost překvapit svou drahou polovičku něčím sladkým a...
-
Z lásky pečený: Jednoduchý kefírový moučník na den svatého Valentýna
Den svatého Valentýna je ideální příležitost, jak překvapit svou drahou polovičku něčím...
-
Vláčná ovocná bublanina bez vajec a mléka
Jedním slovem úžasný moučník, tak přesně to je tato bublanina! Žádná suchá, dusivá...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Z těsta vyválejte či vytvarujte asi 4 cm vysoký obdélník. To myslíte vážně. Nemá tam být 4 mm?? Proč si pisatel nedá pozor na to, co píše?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.