Dějiny rybí kuchyně sahají do odbobí 10 až 12 tisíc let před naším letopočtem. Je tedy zřejmé, že byli již tenkrát velmi oblíbenou potravinou a...
Zpět na článekŠikovné rady pro rybí kuchyni
Další recepty
-
Rychlá a jednoduchá jídla s rybím filé. Které u vás získá prvenství?
Každý již určitě zažil situaci, kdy nutně hledal něco rychlého, jednoduchého a lahodného na oběd či večeři? Pokud...
-
Tradiční karbanátky ve svěží úpravě
Dneska si připravíme tradiční české karbanátky, které jsou skvělou volbou pro každou příležitost....
-
Jednoduchý a rychlý losos v alobalu s voňavým rozmarýnem a jemným máslovým nádechem
Losos je oblíbenou rybou díky své všestrannosti a lahodné chuti. Tento jednoduchý recept na...
-
Šťavnaté vepřové kotlety s debrecínskou klobásou a zeleninovým mixem
Dnes si společně připravíme recept, který potěší každého milovníka pořádného kusu masa....
Oblíbené recepty
- Vyzkoušejte lék našich babiček, které vždy věděly, jak se vypořádat s následky bouřlivé silvestrovské noci
- Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
- Skvělé drinky na Silvestra, které snadno připravíte a zaručeně si je oblíbíte
- Lehké a chutné lilkové lečo nejen na leden
- Osvěžující cizrnový salát s pečenými lilky
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.