Blíží se víkend, který už bude tentokráte stříbrný, čeká nás totiž třetí adventní neděle. Pečení cukroví je v plném proudu a asi většina z nás...
Zpět na článek-
Voňavý a zcela jednoduchý zimní závin z jablek
Jablečný závin je oblíbený dezert, který si snadno připravíte doma. V zimních...
-
Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu
Máte doma přezrálé banány a nevíte, co s nimi? Nezoufejte! Přinášíme vám...
-
Magické ovesné sušenky plné chuti a pokaždé jiné
Hledáte zdravější alternativu pro své mlsání? Dneska vás potěšíme receptem na...
-
Domácí jablečný štrúdl pro pohodové společné chvíle v zimním období
Zimní období je plné útulných večerů, kdy můžeme trávit čas s rodinou a přáteli. Co by mohlo...
Oblíbené recepty
- Vyzkoušejte lék našich babiček, které vždy věděly, jak se vypořádat s následky bouřlivé silvestrovské noci
- Osvěžující cizrnový salát s pečenými lilky
- Lehké a chutné lilkové lečo nejen na leden
- Hlávková kapusta jako hlavní ingredience pro přípravu jednoduché a chutné polévky
- Kuřecí stehna z jednoho pekáče aneb jak si užít víkendový oběd bez dlouhého vaření a spousty špinavého nádobí
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Tento recept na štrůdl znám. Můžu potvrdit, že je výborný. Kdo má dietu, může vynechat cukr. Je oslazen nastrouhanými jablíčky.
Tento recept na štrůdl znám. Můžu potvrdit, že je výborný. Kdo má dietu, může vynechat cukr. Je oslazen nastrouhanými jablíčky.
Tento recept na štrůdl znám. Můžu potvrdit, že je výborný. Kdo má dietu, může vynechat cukr. Je oslazen nastrouhanými jablíčky.
Tento recept na štrůdl znám. Můžu potvrdit, že je výborný. Kdo má dietu, může vynechat cukr. Je oslazen nastrouhanými jablíčky.
Tento recept na štrůdl znám. Můžu potvrdit, že je výborný. Kdo má dietu, může vynechat cukr. Je oslazen nastrouhanými jablíčky.
Tento recept na štrůdl znám. Můžu potvrdit, že je výborný. Kdo má dietu, může vynechat cukr. Je oslazen nastrouhanými jablíčky.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.