Správný recept tohoto pokrmu je svíčková na smetaně , kdy jde o typický recept české kuchyně. Jedná se o hovězí pečeni ze svíčkové, která je...
Zpět na článekKlasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Další recepty
-
Lahodné pivovarské vepřové: Recept z české kuchyně
Pivovarské vepřové je tradiční české jídlo, které spojuje dvě oblíbené ingredience, a...
-
Odlehčený bramborový salát bez majonézy pro letní období
Bramborový salát nepatří jen k vánočně prostřenému stolu, ale rádi si jej dopřejeme i během roku...
-
Smažené rýžové nočky. Retro recept v podobě sladkého hlavního chodu
Také máte rádi občas změnu v podobě sladkého hlavního jídla? Pak pro vás máme tento...
-
Ovocný kynutý koláč, symbol rodinné pohody. Je libo švestky, meruňky či třešně?
Léto klepe na dveře a to je období ovoce. Ať už jsou v plné zralosti švestky, meruňky či třešně (své...
Oblíbené recepty
- Bleskový pstruh zapečený s ostrou hořčicí
- Letní svěží dezert aneb připravte si Parfait cherry
- Ideální svačina na léto? Jahodovo-banánový koktejl
- Zcela bez mouky, ale plný ovoce a tvarohu. Jednoduchý třešňový koláč se rozplývá na jazyku!
- Koření pracuje za vás. Připravte si tyto božské zlaté brambory!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
200 ml octa a 3,5 citronu jsou nesmysl, autorka to spatne opsala z knizky nebo odkud to ma. Svickova bude velmi horka od duzniny, ( i kdyz ji peclive oloupete, citron ma duzninu i uvnitr) a kysela i kdyz budete ocet vyvarovat 10 minut. Nepozivatelne kyselohorke, max 2 lzice octa a stavu z pulky citronu!!! Musel jsem pridat mraky cukru a naredit mlekem aby se vubec dala jist! Varil jsem podle dalibora svickovou uz pred delsi dobou a byla super, jenze jsem recept stratil. .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.