Správný recept tohoto pokrmu je svíčková na smetaně , kdy jde o typický recept české kuchyně. Jedná se o hovězí pečeni ze svíčkové, která je...
Zpět na článekKlasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Další recepty
-
Objevte tajemství lahodného vepřového na pivě
Češi milují pivo, což je důvod, proč tento "tekutý chléb," jak se mu často říká, přinést i do...
-
Neodolatelné moravské koláče s nádivkou a křupavou drobenkou krok za krokem
Moravské koláče jsou neodmyslitelnou součástí masopustu a všech rodinných slavností. Tyto...
-
Víte, které chipsy jsou nejlepší? Jsou to dokřupava vysmažené škvarky
Kdo by odolal vůni čerstvých škvarků a domácího sádla? Tato tradiční česká pochoutka se skvěle...
-
Sytý bramborový guláš netradičně se špekem a houbami
V chladnějších měsících si rádi dopřejeme pokrmy, které nás zahřejí a zasytí,...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
200 ml octa a 3,5 citronu jsou nesmysl, autorka to spatne opsala z knizky nebo odkud to ma. Svickova bude velmi horka od duzniny, ( i kdyz ji peclive oloupete, citron ma duzninu i uvnitr) a kysela i kdyz budete ocet vyvarovat 10 minut. Nepozivatelne kyselohorke, max 2 lzice octa a stavu z pulky citronu!!! Musel jsem pridat mraky cukru a naredit mlekem aby se vubec dala jist! Varil jsem podle dalibora svickovou uz pred delsi dobou a byla super, jenze jsem recept stratil. .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.