Kotleta (z francouzského côtelette - tedy „žebírko“, a to původem z francouzského côte , resp. latinského costa , tedy „bok“, „žebro“) je...
Zpět na článekTokajská vepřová kotleta
Další recepty
-
Lahodný losos s rozmarýnem v solné krustě
Hledáte recept na perfektně šťavnatou a chuťově vyváženou rybu, která nadchne každého, kdo jí...
-
Dušené kuře s omáčkou je pokrm, který si oblíbí celá rodina
Dušené kuře s omáčkou je jedno z těch jídel, které nám připomínají dětství a...
-
Lahůdkový králík na víně s cibulkou
Máte chuť na něco speciálního, co doma nepřipravujete zas až tak často? A co třeba králík? ...
-
Krémové ragů z tresky se zeleninou
Ryby jsou důležitou součástí našeho jídelníčku. Proto také dnešní recept bude na ryby...
Oblíbené recepty
- Osvěžující cizrnový salát s pečenými lilky
- Hlávková kapusta jako hlavní ingredience pro přípravu jednoduché a chutné polévky
- Odhalte tajemství celeru, skrytého pokladu v kuchyni a tradiční medicíně, a připravte si z něj krémovou polévku
- Imunitní zázrak pro zimní dny aneb připravte si bramborový nákyp s kysaným zelím
- Vyzkoušejte lahodné tvarohové halušky, které nezatíží vaši peněženku
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.