Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Lahodné pivovarské vepřové: Recept z české kuchyně
Pivovarské vepřové je tradiční české jídlo, které spojuje dvě oblíbené ingredience, a...
-
Odlehčený bramborový salát bez majonézy pro letní období
Bramborový salát nepatří jen k vánočně prostřenému stolu, ale rádi si jej dopřejeme i během roku...
-
Smažené rýžové nočky. Retro recept v podobě sladkého hlavního chodu
Také máte rádi občas změnu v podobě sladkého hlavního jídla? Pak pro vás máme tento...
-
Ovocný kynutý koláč, symbol rodinné pohody. Je libo švestky, meruňky či třešně?
Léto klepe na dveře a to je období ovoce. Ať už jsou v plné zralosti švestky, meruňky či třešně (své...
Oblíbené recepty
- Bleskový pstruh zapečený s ostrou hořčicí
- Letní svěží dezert aneb připravte si Parfait cherry
- Ideální svačina na léto? Jahodovo-banánový koktejl
- Zcela bez mouky, ale plný ovoce a tvarohu. Jednoduchý třešňový koláč se rozplývá na jazyku!
- Koření pracuje za vás. Připravte si tyto božské zlaté brambory!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.