Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Klasická staročeská husa s nádechem zázvoru na svatého Martina
Každý rok s blížícím se svátkem svatého Martina vzpomínáme na tradice a chutě,...
-
Klasická sekaná s bohatou omáčkou ze zeleniny a smetany
Nejprve si společně zavzpomínejme na chuť a zejména vůni tradiční domácí sekané připravované...
-
Neotřelá kombinace sladkých a slaných chutí v receptu na pečenou kachnu
Představte si křehkou pečenou kachnu, dokonale kombinovanou s jemnými karamelizovanými jablky a rozinkami. Tento neotřelý...
-
Babiččiny slaninové knedlíky se zelím vám připomenou dětství
Dnes opět nakoukneme pod pokličku našich (pra)babiček, jejichž kuchyň je pro mnohé z nás jistě nezapomenutelná a...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.