"Na pomazánky a obložené chlebíčky krájíme buď dlouhou bílou žemli nebo chléb na tenké krajíčky, nebo vykrájíme chlebíčky (bílou žemli) na 1/2...
Zpět na článekVaječná pomazánka dle Marie Janků Sandtnerové
Další recepty
Oblíbené recepty
- Vyzkoušejte lék našich babiček, které vždy věděly, jak se vypořádat s následky bouřlivé silvestrovské noci
- Osvěžující cizrnový salát s pečenými lilky
- Lehké a chutné lilkové lečo nejen na leden
- Hlávková kapusta jako hlavní ingredience pro přípravu jednoduché a chutné polévky
- Kuřecí stehna z jednoho pekáče aneb jak si užít víkendový oběd bez dlouhého vaření a spousty špinavého nádobí
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.