"Na pomazánky a obložené chlebíčky krájíme buď dlouhou bílou žemli nebo chléb na tenké krajíčky, nebo vykrájíme chlebíčky (bílou žemli) na 1/2...
Zpět na článekVaječná pomazánka dle Marie Janků Sandtnerové
Další recepty
Oblíbené recepty
- Osvěžující cizrnový salát s pečenými lilky
- Hlávková kapusta jako hlavní ingredience pro přípravu jednoduché a chutné polévky
- Odhalte tajemství celeru, skrytého pokladu v kuchyni a tradiční medicíně, a připravte si z něj krémovou polévku
- Imunitní zázrak pro zimní dny aneb připravte si bramborový nákyp s kysaným zelím
- Vyzkoušejte lahodné tvarohové halušky, které nezatíží vaši peněženku
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.