Nakličování - jednoduchý postup s výbornými výsledky. "Namočit. Propláchnout. Sníst ". Zhruba těmito třemi krátkými slovy se dá popsat celý...
Zpět na článekHummus z naklíčené cizrny
Další recepty
Oblíbené recepty
- Odhalte tajemství celeru, skrytého pokladu v kuchyni a tradiční medicíně, a připravte si z něj krémovou polévku
- Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu
- Selské kuře na rajčatech podle babiččina receptu
- Magické ovesné sušenky plné chuti a pokaždé jiné
- Pečená červená řepa s jemným kozím sýrem a čerstvými bylinkami
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.