Máte rádi knedlíky? Pokud ano, tak vám dneska přináším specialitku, kterou jsou knedlíky od našich západních sousedů. Recept je od naší známé...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
- Lahodný bezmasý oběd: Brambory s rajčaty a celerem v sýrové omáčce
- Jemný koláč s hruškami inspirovaný italskou kuchyní
- Lahodní citrónoví bubáci pro strašidelný Halloween
- Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pravé německé klose se dělají ze strouhaných syrových brambor. Ty se pak zbaví škrobu buď v lisu, nebo v odstředivce. Do této hmoty se naleje horká voda a teprve potom se přidá asi třetina vařených brambor. Do koulí dávám opečené kostky housky. Je to docela pracné a zabere dost času a musí se to vychytat a ne vždy se to povede, ale když jo tak si je určitě zamilujete. Rozhodně mi věřte, že pouze z vařených brambor to nemá s německými klose vůbec nic společného. Vláďa
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.