Máte rádi knedlíky? Pokud ano, tak vám dneska přináším specialitku, kterou jsou knedlíky od našich západních sousedů. Recept je od naší známé...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Zdravé bezlepkové pohankové palačinky s tipy na úpravy ve sladké i slané verzi
- Aromatické čočkové pyré s pita chlebem
- Jak proměnit obyčejné brambory v lahodný pokrm? Vyzkoušejte křupavé bramborové omelety!
- Tousty plné chutí s bylinkami a lososem
- Snadný barevný kuřecí steak je perfektní i pro začátečníky v kuchyni
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pravé německé klose se dělají ze strouhaných syrových brambor. Ty se pak zbaví škrobu buď v lisu, nebo v odstředivce. Do této hmoty se naleje horká voda a teprve potom se přidá asi třetina vařených brambor. Do koulí dávám opečené kostky housky. Je to docela pracné a zabere dost času a musí se to vychytat a ne vždy se to povede, ale když jo tak si je určitě zamilujete. Rozhodně mi věřte, že pouze z vařených brambor to nemá s německými klose vůbec nic společného. Vláďa
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.