1 jehněčí kýta, cca 1,6 kg (Jatka Rudolec) 50 g másla 2 lžíce jemně nasekaného čerstvého rozmarýnu 1,5 lžičky soli ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
/
Jehněčí kýta s vinnou omáčkou a špenátovými nočky (recept z... /
Vaše názory
Jehněčí kýta s vinnou omáčkou a špenátovými nočky (recept z Gruntu)
Další recepty
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
- Lahodné vepřové ledvinky na víně
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.