Máme neděli, venku je tak nějak pošmourno, na pečení cukroví nám ještě nějaký ten den přece jen zbývá, a tak pokud nás honí mlsná je zde...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
- Lahodný bezmasý oběd: Brambory s rajčaty a celerem v sýrové omáčce
- Jemný koláč s hruškami inspirovaný italskou kuchyní
- Lahodní citrónoví bubáci pro strašidelný Halloween
- Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
u nás je opravdu moc oblíbený... už jsem vymyslela dokonce i zlepšovák... někdy se mi nechce dělat s krémem, tak jako alternativu dělám, že si den dopředu svařím 2 šlehačky (vařit se to celé musí minimálně 2 minuty za stálého míchání) s 2 čokoládami na vaření... když moučník vychladne, tak vyšlehám šlehačky - šlehačky musí být v lednici a nejlépe právě už den dopředu. Potřu moučník touto pařížskou šlehačkou a rovnou podávám... je to vynikající, chuť čokolády a višní je skvělá!
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.