Smrtonosná past, Armagedon...a další nekončící výčet filmů, ve kterých hrál také Bruce Willise. A právě od něj zde dnes přinášíme recept na jeho steak.
Potřebujeme:
- 500 g hovězí svíčkové
- 200 g fazolových lusků
- 3 stroužky česneku
- 1 lilek
- 2 šalotky
- 1 rajče
- 1 paprika
- libeček
- čerstvý zázvor
- cukr krystal
- sůl
- pepř
- ústřicová omáčka a sojová omáčka
- olivový olej
Ze svíčkové připravíme medailonky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, zakapeme sojovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny proležet.
Naložené maso prudce opečeme z obou stran na olivovém oleji. Na výpeku orestujeme fazolové lusky a přidáme nadrobno nakrájené rajče, papriku, šalotku, kostky lilku,propasírujeme česnek a nudličky zázvoru. Osolíme, opepříme, přidáme cukr,ústřicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou.
Zdobíme libečkem.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.