Sezóna jahod je v plném proudu, a tak nesmí chybět jahodové recepty. Dnes vás ale čeká jeden speciální, posuďte sami.
Potřebujeme :
- 1 kg velkých jahod
- 10 černých oliv
- 10 lístků bazalky nebo případně máty
- 1 lžička červeného vinného octa
- 2 lžičky balsamikového octa
- 1 lžička mletého bílého pepře
- 1/2 lžičky soli
- 1/2 lžičky cukru krystal
- 2 lžíce extra virgin olivového oleje
Jahody omyjte a nakrájejte na plátky. Naaranžujte je na talíře. Jahody polijte octem, opepřeme, osolte a pocukrujte. Poházejte je olivami, nahoru umístěte lístky a celé polijte olivovým olejem. Podávejte jako předkrm s křupavou bagetou.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.