Že i zdravější verze cukroví, které není plné mouky, cukru a tuku, může obohatit váš vánoční stůl, tak právě o tom vás přesvědčí tento recept.
Potřebujeme :
- 300 g kvalitní hořké čokolády
- 300 g müsli
- 2 lžíce oleje na alobal
- 45 papírových košíčků
- alobal
Nejprve nožem nahrubo nasekáme čokoládu a rozpustíme ji kastrůlku v horké lázni.Ještě teplou ji smícháme s müsli. Větší tác vyložíme alobalem a potřeme olejem. Pomocí dvou lžiček vykrajujeme z lehce vychladlé hmoty čokoládové hrudky. Poklademe je vedle sebe a necháme ztuhnout. Hotové hrudky vložíme do papírových košíčků, dáme do krabičky přikryjeme fólií a uschováme na chladném místě.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.