Chystáte se na víkendové grilování? Máte rádi pikantní omáčky? Vyzkoušejte náš recept.
- 2 stroužky česneku
- 1/2 červené feferonky
- 1 polévková lžíce čerstvě strouhaného zázvoru, nebo 1/2 lžičky mletého
- 2 polévkové lžíce sojové omáčky
- 2 polévkové lžíce rajského protlaku
- 1 dl vody
- 1/4 kostky slepičího bujónu
- 1/2 dl cukru
- olej
Česnek a feferonku nasekáme nadrobno a na trošce oleje orestujeme. Přidáme další ingredience a necháme vařit, až se nám udělá silná a hustá omáčka. Omáčku je možno připravit předem a uchovat v lednici.
Podáváme ke grilovaným pokrmům.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.