Babinet.cz  /  Recepty  /    /  Grilované kapří podkovy s bylinkami a česnekem

Grilované kapří podkovy s bylinkami a česnekem

30.7.2013 - redakce Babinet.cz

4 porce

  • 4 ks kapřích podkov (Rybníkářství Pohořelice)
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce ploché petržele
  • 1 lžíce ostré zeleninové směsi HARISSA (PIKA)
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • sůl

Postup:

Podkovy opláchneme, osušíme, potřeme utřeným česnekem se solí, Harissou, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme petrželí a necháme odležet.

Potom podkovy grilujeme při střední teplotě asi 8 minut z každé strany. Podáváme s bramborami nebo zeleninou.

www.eklasa.cz

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.