Dneska vám také přináším recept jedné skvělé babinetky Kindle na netradiční jehněčí kolínka, jídlo vhodné třeba právě k nedělnímu obědu. Suroviny (v tomto případě teda hlavně jehněčí kolínka) si stanovíme podle počtu osob. Pojďme na to.
Potřebujeme :
- jehněčí kolínka
- česnek
- sůl
- drcená petržel
- koření na grilovanou krkovičku
- mouka nebo tmavá jíška
Jehněčí kolínka dáme do pekáče na trochu oleje a posolíme je. Nastrouháme na ně česnek dle chuti, zasypeme drcenou petrželkou a kořením na grilovanou krkovičku. Poté trochu podlijeme a dáme péci do trouby. Po upečení maso vyjmeme a pokud jsou kolínka s kostí, tak kost vyjmeme a maso nakrájíme na menší kousky. Šťávu následně pak zahustíme buď hladkou moukou nebo tmavou jíškou.
Přílohou mohou být houskové nebo bramborové knedlíky, brambory.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.