- Krůtí klobása se sýrem
- pivo
- cibule
- lžíce rostlinného oleje
- hořčice k dochucení
- tymián
- Rosický toastový chléb tmavý
Cibuli nakrájíme na kolečka a položíme na dno hrnce, na ně rozložíme klobásky, tymián a zalijeme pivem a vodou (v poměru 3 díly piva, jeden díl vody).
Zvolna vaříme cca 4 minuty.
Povaření klobás v pivu zkrátí dobu grilování a klobáskám dodá jedinečnou chuť.
Klobásky necháme okapat, poté je nařízneme a pomažeme olejem.
Poté grilujeme cca 5 minut z každé strany.
Výborné jsou s horčičí a tmavým toastových chlebem.
TIP:
Společně s klobáskami si ogrilujte i cibuli, kterou jste vařili v pivě. Je to naprostá delikatesa.
Přejeme dobrou chuť!
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.