Doba přípravy: 15 minut
Ingredience pro přípravu 4 porcí:
- 2 konzervy tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
- 100g kadeřavého salátu
- 50g mladého salátu
- 1 cibule
- 2 vařené brambory
- hrst černých oliv
- petrželová nať
- šťáva z ½ citronu
- extra panenský olivový olej
- sůl – pepř
Nakrájejte cibuli a zlehka ji osmažte na pánvi s troškou oleje.
Přidejte sůl a snižte plamen na minimum.
Smažte pár minut, až cibule zprůhlední, ale nezhnědne.
Přidejte olivy a nakrájenou petrželovou nať a sundejte z ohně.
Oloupejte brambory, nakrájejte je na malé proužky a přidejte do zálivky.
Ochuťte špetkou soli a pepře, citronovou šťávou a kapkou oleje.
Naservírujte salát a brambory na talíř.
Zlehka zamíchejte a přidejte tuňáka.
Servírujte ihned.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.