Suroviny pro 4 porce:
- 1ks Kostelecké klobásy
- 1ks Bílé klobásy
- 1ks Norimberské klobásy
- 1ks Paprikové grilovací klobásy
- 1ks Drůbeží sýrové klobásy
- 3 malé hlavičky žampionu
- tymián, šalotka a fenykl
- Party chléb
Postup:
- všechny druhy klobás nakrájíme na stejné špalíčky a napíchneme je na jehlu tak aby nám tvořily rovnoměrnou mozaiku
- prokládáme hlavičkami žampionu či jinou zeleninou
- fenykl nakrájíme na nudličky, stejně tak i šalotku
- na másle zpěníme fenykl, přidáme šalotku a tymián
- směs zlehka osolíme a podlijeme malým množstvím vody
– podáme k masovým jehlám
- pokrm je vhodné doplnit opečeným chlebem
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.