Vážené čtenářky a vážení čtenáři, publikaci nových článků na FoodLife.cz jsem nucena dočasně pozastavit. Důvod vidíte na obrázku. Noční život a každodenní výzkumné aktivity mé dcery mne zaměstnávají (skoro by se chtělo říct vyčerpávají) natolik, že nejsem nyní schopna věnovat se publikaci a správě FoodLife.cz tak, jak by bylo třeba. Omluvte prosím tuto dočasnou indispozici. Máte nápad, jak FoodLife.cz dostat do kondice? Napište mi, třeba něco vymyslíme :) Vaše Věra Strnadová /vEruska/ ___________________________ Aktualizace: dítě občas (konečně!) spinká, maminka sbírá síly a myslí na články o jídle. Radujme se, FoodLife stále žije :) Děkuji všem za podporu! ___________________________
Žádné nové články. Změna: čas od času nové články!
Další recepty
-
Grilovaný chléb s pikantní sýrovou pomazánkou
Sýr feta 500 g. Plnotučné mléko 50 ml. Jogurt bílý 100 g. Olivový olej 100 ml. Pálivá paprika 1 ks (cca 20 g.) ...
-
Infinit otevřel restauraci Sezio v provensálském stylu
Síť relaxačních center Infinit otevřela na Praze 9 ve Sportcentru Step novou restauraci Sezio. Posláním Sezio restaurant je poskytovat...
-
Kuchaři a cukráři představí svůj um na soutěži Gastro Hradec
Šanci prohlédnout si nejrůznější výrobky kuchařů a cukrářů budou mít ve čtvrtek návštěvníci Kongresového centra Aldis v Hradci Králové, kde...
-
Sýry jsou tím správným výběrem pro chvilky odpočinku
Řada SPECIALITY Krále Sýrů nabízí výjimečné, chuťově vytříbené sýry, Král Sýrů Hermadur, Král Sýrů Charakter a Král Sýrů Kozí. Tyto lahodné...
Oblíbené recepty
- Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
- Lahodný bezmasý oběd: Brambory s rajčaty a celerem v sýrové omáčce
- Jemný koláč s hruškami inspirovaný italskou kuchyní
- Lahodní citrónoví bubáci pro strašidelný Halloween
- Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.