Plněné roličky z cukety a lilku
14.5.2009 - Redakce Babinet
Pěny z GERVAIS NATUR
- 600 g Gervais Natur
- 1dcl 31% smetany
- olivový olej
- Sůl, bílý pepř
- 50 g uzeného lososa můžeme také použít lososa grilovaného
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce kaparů
- 2 polévkové lžíce pesta
- čerstvé bylinky
Roličky z lilků a cukety
- 1 cuketa
- 1 lilek
- olivový olej
- sůl
Pěny z Gervais Natur můžeme připravit, pokud chceme rychle a zajímavě pohostit návštěvu, chystáme párty nebo jsme jen dostali chuť na nějakou dobrotu. Při přípravě chuťovek je nejlepší připravit nejprve základ z Gervais Natur, který poté využijeme při vytváření jednotlivých příchutí.
Do větší mísy vložíme Gervais Natur, smetanu, 3 polévkové lžíce olivového oleje, přidáme špetku soli, pepře a utřeme nebo jemně našleháme. Připravenou směs rozdělíme rovnoměrně do čtyř menších misek.
Pěna s uzeným lososem
Rozmixujeme lososa. Smícháme ho s utřeným Gervais Natur a podle chuti dochutíme nasekanými bylinkami.
Česneková pěna
Nožem utřeme dva stroužky česneku, který posolíme a opět utřeme. Takto připravený česnek přidáme k Gervais Natur a opět jemně promícháme.
Pěna z kaparů
Kapary nadrobno nakrájíme, nasekáme 1 lžíci petržele kudrnky, vše přidáme k utřenému Gervais Natur a jemně promícháme.
Pěna z pesta
K utřenému Gervais Natur přidáme 2 polévkové lžíce pesta a jemně promícháme.
Cuketu a lilek nakrájíme na tenké podlouhlé plátky, které orestujeme na olivovém oleji. V průběhu restování je několikrát otočíme. Když jsou hotové, položíme je na tác a nasolíme. Každý plátek potřeme připravenou pěnou a zabalíme do roličky.
Pěnami z Gervais Natur můžeme ozdobit i nachos, chipsy, či cokoliv jiného, co máme rádi.
Vyzkoušejte recept, který značka Gervais připravila ve spolupráci s šéfkuchařem Daliborem Navrátilem!
www.belsyry.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.