Do vysoké sklenice dejte 2 lžičky rozpustné kávy (Řekové zásadně používají Nescafé), zalijte trochou vychlazené vody (asi do 1/3 výšky skleničky) a přidejte cukr dle chuti. Cukr můžete vynechat úplně, optimální je ale přidat 1 lžičku. Zapněte šlehač a šlehejte. Podle výkonu vašeho šlehače se dřív nebo později vytvoří hustá pěna. Pak případně frappé dolijte vychlazeným mlékem, které můžete před dolitím též mírně našlehat. Přidejte kostky ledu, brčko a.. konzumujte. Použijete-li šejkr, vložte do něj všechny igredience (včetně mléka) a místo šlehání prostě protřepejte. Pěna nebude tak hustá, ale dobré frappé vyrobíte. Kávu nepijete? Zkuste bezkofeinovou variantu. Z bezkofeinové kávy vytvoříte skvělé frappé stejně jako z kofeinové!
-
Grilovaný chléb s pikantní sýrovou pomazánkou
Sýr feta 500 g. Plnotučné mléko 50 ml. Jogurt bílý 100 g. Olivový olej 100 ml. Pálivá paprika 1 ks (cca 20 g.) ...
-
Infinit otevřel restauraci Sezio v provensálském stylu
Síť relaxačních center Infinit otevřela na Praze 9 ve Sportcentru Step novou restauraci Sezio. Posláním Sezio restaurant je poskytovat...
-
Kuchaři a cukráři představí svůj um na soutěži Gastro Hradec
Šanci prohlédnout si nejrůznější výrobky kuchařů a cukrářů budou mít ve čtvrtek návštěvníci Kongresového centra Aldis v Hradci Králové, kde...
-
Sýry jsou tím správným výběrem pro chvilky odpočinku
Řada SPECIALITY Krále Sýrů nabízí výjimečné, chuťově vytříbené sýry, Král Sýrů Hermadur, Král Sýrů Charakter a Král Sýrů Kozí. Tyto lahodné...
Oblíbené recepty
- Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
- Lahodný bezmasý oběd: Brambory s rajčaty a celerem v sýrové omáčce
- Jemný koláč s hruškami inspirovaný italskou kuchyní
- Lahodní citrónoví bubáci pro strašidelný Halloween
- Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.