- 1 kachna
- 1 plátek anglické slaniny
- 1 lžička sušené mateřídoušky
- 1 hrnek višní
- sůl
- pepř
Kachnu osolíme, opepříme, uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou a prudce opečeme na slanině nakrájené na kostky. Mírně podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šýávou dopékáme v troubě. Nakonec přidáme višně, které už jen krátce prohřejeme.
Další recepty na úpravu kachny:
- Kachna na hruškách
- Kachna na víně s paprikami a bazalkou
- Šťavnatá kachna
- Pikantní kachna
- Pečená kachna s mandlemi a jablky
- Kachna na medu
- Kachna s olivami
- Kachna na boloňský způsob
- Kachna nadivoko
- Kachna na pomerančích
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.