Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Čtvero vepřového

Čtvero vepřového

29.11.2005 - Redakce Babinet

  • 400 g vepřového masa
  • vepřová játra
  • vepřové srdce
  • šálek vepřové krve
  • 6 feferonek
  • 4 stroužky česneku
  • máslo
  • sůl
  • 2 lžičky chilli
  • 1/2 lžičky tlučeného kmínu
  • 1 lžička octa
  • 1/2 lžičky skořice
  • 1 lžička mletého zázvoru
  • 1/4 lžička tlučeného hřebíčku
Osolíme krev a s troškou vody ji vyvaříme do sucha, ale nepřipálíme. Na másla upražíme jemně nakrájené feferonky, utřený česnek, všechno koření a krev. Přidáme na kousky nakrájené vařené maso, játra a srdce, podlijeme a ještě chvíli dusíme. Před koncem přisolíme a ochutíme octem.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz