- 500 g rybího masa (kapr,filé,..)
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 4 lžíce jogurtu
- 2 lžičky horkého koření
- 1 lžička chilli nebo pálivé papriky
- 1/2 lžičky mletého zázvoru
- 1 lžička tlučeného kmínu
- sůl
- máslo
Utřeme česnek a rozmícháme ho v menším množství vody. Rybí maso nakrájíme na kousky a chvíli je máčíme v česnekové vodě. Rozemeleme cibuli a se solí a kořením ji rozmícháme v jogurtu. Do směsi pak přendáme kousky masa a necháme je tam 2-3 hodiny. Pak kousky napícháme na grilovací jehlice, grilujeme je zvolna a pořád potíráme rozpuštěným máslem, až je maso zlaté.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.