- půl balíčku špaget
- 1 rajský protlak, kečup
- čtvereček sýra Apetito
- tvrdý sýr Eidam
- sůl
- pepř
- sladká paprika
- zázvor
- oregano
- majoránka
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
Špagety uvařte ve slané vodě s trochou oleje, aby se nelepily "al dente". Cibuli nakrájejte na kostičky, osmahněte na pánvi. Pak přidejte zázvor, oregano, sladkou papriku a majoránku. Koření promíchejte s cibulí a chvilku osmahněte. Přidejte půl čtverečku sýra Apetito a nechte jej rozpustit. Pokud bude třeba, můžete během rozpouštění sýra směs trochu podlít. Až se sýr rozpustí, přidejte rajský protlak, kečup, sůl a pepř. Směs nechte chvíli podusit. Nakonec přidejte rozdrcený česnek. Špagety polijte touto směsí a posypte strouhaným Eidamem. Nevíte co je vařit "al dente"? Přečtěte si naše POJEDNÁNÍ O TĚSTOVINÁCH.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.