- 160 g ledového salátu
- 160 g kuřecích prsíček
- 80 g jahod
- 40 g vlašských ořechů
- 10 ml bílého vína
- 1 lžíce olivového oleje Bertolli Classico
- 40 ml jogurtové majonézy
- čerstvá máta
- sůl
- cukr krystal
- mletý barevný pepř
Ledový salát nakrájíme na nudličky. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, ochutíme barevným pepřem a solí, smícháme s olivovým olejem a opečeme na pánvi. Jahody rozkrájíme na poloviny. Ledový salát, kousky kuřete a rozpůlené jahody naaranžujeme na talíře. Z jogurtové majonézy, bílého vína, soli a cukru vymícháme jemnou omáčku, kterou salát přelijeme. Posypeme jahodami nakrájenými na malé kousky a ozdobíme snítkou máty. Zdroj: Kuchařka Bertolli www.bertolli.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.