2 hlávkové saláty, 300 g salátové okurky, 100 g červené papriky, 100 g žluté papriky, 10 ředkviček, 1 bílý jogurt, 1 lžíce olivového oleje, 2 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř, 2 vejce vařená natvrdo, 150 g krevet, citron
Z půlky hlávkového salátu si ponecháme listy na ozdobu, zbytek nakrájíme na nudličky do mísy, přidáme na půlkolečka nakrájenou neoloupanou okurku, na větší kostky nakrájené papriky a na kolečka nakrájené ředkvičky.
Zalijeme jogurtem, přidáme lžíci oleje, sůl, pepř a lehce promícháme.
Na talíře připravíme listy hlávkového salátu, navršíme na ně připravený salát, který posypeme krevetami pokapanými citronovou šťávou a obložíme dílky vajec.
Vyzkoušejte další zeleninové saláty: Míchaný zeleninový salát s tuňákem, Zeleninový salát se špaldou
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.