TIPY NA VÍKEND V Kulturním domě a na náměstí Osvobození v Kuřimi se na 7. a 8.října chystají Medové dny. K mání bude stánkový prodej medu, medovina i výrobky ze včelích produktů a chybět nebude ani ukázka zdobení perníku. V sobotu 7.října si na Veselském kopci u Hlinska příjdou na své milovníci brambor. Od 10 hodin se zde totiz koná Bramborová sobota - ochutnávka tradičních bramborových jídel spojená s přednáškami o možnostech pěstování a uskladnění brambor. Už od čtvrtka 5. do neděle 8.října proběhne v Olomouci Festival gastronomie a nápojů OLIMA 2006. Barmanská, kuchařská a nebo cukrářská soutěž budou doplněny o víkendové Dny polské kuchyně a ochutnávky nejrůznějších specialit. _______________________
-
Grilovaný chléb s pikantní sýrovou pomazánkou
Sýr feta 500 g. Plnotučné mléko 50 ml. Jogurt bílý 100 g. Olivový olej 100 ml. Pálivá paprika 1 ks (cca 20 g.) ...
-
Infinit otevřel restauraci Sezio v provensálském stylu
Síť relaxačních center Infinit otevřela na Praze 9 ve Sportcentru Step novou restauraci Sezio. Posláním Sezio restaurant je poskytovat...
-
Kuchaři a cukráři představí svůj um na soutěži Gastro Hradec
Šanci prohlédnout si nejrůznější výrobky kuchařů a cukrářů budou mít ve čtvrtek návštěvníci Kongresového centra Aldis v Hradci Králové, kde...
-
Sýry jsou tím správným výběrem pro chvilky odpočinku
Řada SPECIALITY Krále Sýrů nabízí výjimečné, chuťově vytříbené sýry, Král Sýrů Hermadur, Král Sýrů Charakter a Král Sýrů Kozí. Tyto lahodné...
Oblíbené recepty
- Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
- Lahodný bezmasý oběd: Brambory s rajčaty a celerem v sýrové omáčce
- Jemný koláč s hruškami inspirovaný italskou kuchyní
- Lahodní citrónoví bubáci pro strašidelný Halloween
- Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.