Střídání námrazy, náledí a sněhových srážek komplikuje bezpečný pohyb chodců. Za...
Zpět na článekZa úraz na kluzkém chodníku může jeho majitel
Další z magazínu
-
Felinoterapie: Léčivá síla kočičí přítomnosti
Stačí pár minut hlazení a napětí z celého dne se začne pomalu vytrácet. Tento efekt není jen...
-
Charakter vyrytý na čele: Co o vás říkají vrásky na čele?
Jakmile vznikne člověku na čele první vráska, má se z ní dát určit jeho charakter. Alespoň to tvrdí...
-
Moderní splachovací WC jako první v historii použila královna Alžběta I.. Jak se v průběhu historie vyvíjela podoba splachovacích toalet?
Zatímco dříve se splachovalo pomocí vody ze studně nebo se chodilo do přírody, dnes je splachování...
-
Pánve a PFAS: Laboratorní test ukázal, že teflonové pánve nepředstavují riziko ani po poškrábání
Mluví se o nich jako o „věčných chemikáliích“. PFAS, tedy per- a polyfluoralkylové látky,...
Nejčtenější články
- Souvisí imunita s věkem? To závisí na stavu organismu, říká imunolog
- Slané dobroty, které doplní vaše vánoční cukroví
- Lokše: Tradiční pochoutka, která voní domovem i starými časy
- Skořice a Vánoce patří k sobě, stejně jako naše hvězdičky na vašem stole
- Zahřátí rovnou z kuchyně: Potraviny, které v mrazivém období oceníte
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.

Vaše názory
Dám tu otázku zde do této kategorie, zajímají mě výslovně různé skryté, nepochopiltené poplatky ve zdravotnictví a zda je to vůbec zákonné? Dva příklady z nedávné doby - šla jsem si na gynekolii pro recept, zaplatila jsem 250 Kč color block game, jelikož to byl recept na mou žádost (v lékárně jsem pak pochopitelně doplatila celý lék samotný). Žádný papír o zaplacení, nic. Druhá situace - revmatologie - nasazeny kortikoifní infuze (běžně se dává 10, já měla 5), za každou poplatek 250,- Kč. Proboha za co? Chápete to někdo, setkává se s tím také někdo další?
Dám tu otázku zde do této kategorie, zajímají mě výslovně různé skryté, nepochopiltené poplatky ve zdravotnictví a zda je to vůbec zákonné? Dva příklady z nedávné doby - šla jsem si na gynekolii pro recept, zaplatila jsem 250 Kč [url=https://colorblock-game.org/]color block game[/url], jelikož to byl recept na mou žádost (v lékárně jsem pak pochopitelně doplatila celý lék samotný). Žádný papír o zaplacení, nic. Druhá situace - revmatologie - nasazeny kortikoifní infuze (běžně se dává 10, já měla 5), za každou poplatek 250,- Kč. Proboha za co? Chápete to někdo, setkává se s tím také někdo další?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.